Wij maken gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van onze diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
 

Proefdruk

Bestel een proefdruk voor slechts € 1,49 en bekijk uw kaartje in het echt!

Voordat u een bestelling plaatst, kunt u het bewerkte geboortekaartje in de door uw gewenste papiersoort en envelopkleur als proefdruk bestellen. Zo weet u zeker dat het geboortekaartje precies is zoals u dat wenst. Een proefdruk bestelt u al voor € 1,49* inclusief envelop en verzending.

Het bestellen van een proefdruk gaat als volgt:

1) Kies een kaartje

U kiest een geboortekaartje uit onze uitgebreide en gevarieerde online collectie. Sorteer op type, thema en stijl. Het kaartje dat u selecteert, vormt de basis van uw eigen geboortekaartje.

2) Bewerk het geboortekaartje

Bewerk het geselecteerde kaartje met een eigen tekst, foto en/of afbeelding. Let op: de online Flash tool werkt alleen op een PC en laptop, helaas niet op een smartphone of tablet.

3) Bestel het geboortekaartje

Geef aan welke papiersoort u wilt. Mat, structuur, glans of parelmoerpapier? Selecteer een kleur voor de envelop en bestel uw proefdruk!

4) Betaal de proefdruk

Uw proefdruk betaal je direct en veilig met iDEAL of met een creditcard (MasterCard of Visa).

5) Ontvang de proefdruk

Bestelt u op werkdagen vóór 12:00 uur, dan verzendt PostNL deze dezelfde werkdag uw fysieke proefdruk plus de envelop.

Alles naar wens? Bestel dan direct het geboortekaartje op deze website. Wilt u nog tekst- en beeldwijzigingen doorvoeren? Dat kan via het opgeslagen ontwerp in jouw account.

* Deze prijs is op basis van mat papier. Bestelt u een proefdruk op basis van structuur, glans of parelmoer papier, dan komen er extra kosten bij. Zie onze prijzen.