Over Prenatalgeboortekaartjes

Prenatalgeboortekaartjes.nl is onderdeel van Prénatal, dé welbekende zwangerschaps- en babywinkel in Nederland. Prénatal heeft alles wat je nodig hebt als je een kindje verwacht en is het essentiële aanspreekpunt voor jonge ouders.

Achter Prénatalgeboortekaartjes.nl staat een hecht team van mensen die proberen jou op een snelle, efficiënte en persoonlijke manier te helpen bij het uitzoeken, bestellen en drukken van jouw geboortekaarten. Wij zijn in 2013 gestart met het drukken van geboortekaartjes en hebben inmiddels meer dan 500 designs.

Onze partner

Wij werken nauw samen met Belarto. Uitgeverij Belarto is een marktleidende organisatie op het gebied van gelegenheidskaarten. Jaarlijks geven zij diverse geboorte-, huwelijks-, uitnodigings- en zakelijke kerstcollecties uit. Belarto werkt met een eigen creatieve studio maar schakelt voor de designs direct met prenatalgeboortekaartjes.nl.

Over Prénatal

Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje. Met maar liefst 20 megastores en 37 citystores verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij. En met onze webshop 24/7 toegankelijk. Met een compleet en inspirerend assortiment dat ook betaalbaar is.

Prénatal is er voor mensen die een kindje krijgen en voor ouders met een kindje tot 4 jaar. Bij ons draait alles om de klant. Daarom werken we voortdurend op vernieuwende manieren aan de verbetering van onze dienstverlening. Zodat onze klanten niet alleen tevreden thuiskomen van onze winkels maar ook prettig winkelen in onze webshop. Omdat we ons betrokken voelen bij het wonder van nieuw leven. Oftewel: Welkom in onze wereld!


Telefoon: 075 - 647 66 30
E-mail: info@prenatalgeboortekaartjes.nl
Postadres: 1506 EK Zaandam - Westzijde 178a Zaandam
BTW-identificatienummer:  NL853744786B01

K.v.K nr:  60045779

IBAN:  NL55ABNA 0462735354